Transport Maritim

 

1. Transport maritim containerizat (FCL)

Mega Trans Logistic ofera clientilor sai servicii de transport containerizat oriunde in lume in regim Full Container Load. Prin intermediul sistemului nostru de urmarire a pozitiei marfurilor va tinem la curent in orice moment cu pozitia containerului dumneavoastra si alte informatii de care ati putea avea nevoie.

Va stam la dispozitie cu urmatoarele tipuri de containere de 20 si 40 de picioare:
• Standard
• Open Top
• Refeer
• Flat Rack
• Platform
Completandu-ne cu serviciile noastre de transport rutier va putem oferi conditii foarte bune de transport atat door-to-door cat si port-to-port.

Principalele tari pe care lucram sunt: SUA, Canada, India, China, Brazilia, Columbia, Hong Kong etc.

2. Transport containerizat in regim grupaj (LCL)

Prin intermediul partenerilor locali dar si externi putem organiza transport maritim in regim grupaj. Daca aveti de transportat marfa care ocupa mai putin de un container puteti opta pentru acest serviciu optimizandu-va astfel costurile de transport.
Oferind servicii complete de transport rutier, maritime si aerian, Mega Trans Logistic ofera servicii de calitate atat port-to-port, door-to-port, port-to-door cat si door-to-door, beneficiind de sprijinul colaboratorilor externi si interni.
Principalele rute pe care avem regulat linii de grupaj cu plecare din port Constanta/Agigea sunt: China, India, SUA, Singapore, Hong Kong.

Contactati-ne


    0213235121